Referenssit
Slider

"Ilkka has solid background and can go deep into complex finance and accounting issues. He can easiliy liaise with business to understand and propose improvements."

Emmanuelle Allain Mouradian, CFO , Saint Gobain Gypse, France


"Ilkka tuli interim talouspäälliköksi Tengbom Eriksson arkkitehdeille tammikuussa 2015 tilanteessa, jossa tehtävän edellinen toimenhaltija oli äkillisesti irtisanottu. Ilkka otti nopealla aikataululla tehtävän haltuun ja saimme taloushallinnon toimimaan ilman keskeytystä sujuvasti. Lisäksi hän otti haltuunsa kriittisen projektien osatulouttamisen laskennan ja Ruotsin emoyhtiöön raportoinnin ja kehitti näitä edelleen. Edelleen Ilkan ideoimana ja toteuttamana otimme käyttöön ostolaskujen sähköisen kierrätysjärjestelmän, joka sujuvoitti selvästi taloushallinnon arjen pyörittämistä. Suositteluni."

Antti Saravuo, toimitusjohtaja, Tengbom Eriksson Arkkitehdit Oy 


"Ilkka tuli interim CFO:ksi ja inhouse Navision ERP projektipäälliköksi Huurre Group:iin toukokuussa 2016. Toimen edellinen haltija oli yllättäen irtisanoutunut aiemmin. Navision ERP järjestelmä oli juuri otettu käyttöön keskeneräisenä (akselilla Suomi ja Ruotsi) ja Ilkka vei onnistustuneesti projektin maaliin helmikuuhun 2017 mennessä. Edelleen Ilkka piteli CFO:n lankoja käsissä lokakuuhun 2016 saakka, jolloin itse tulin varsinaiseksi talousjohtajaksi taloon. Näiden järjestelyjen ansiosta pääsin itse aloittamaan tilanteessa, jossa asiat olivat hallinnassa. Ilkan interim CFO tehtäviin kuuluivat mm. johtoryhmälle ja hallitukselle raportointi ja Ruotsin tytäryhtiön toiminnan tukeminen. Voin suositella Ilkkaa kokemusteni perusteella sekä IT-projekteihin että CFO tehtäviin."

Mårten Ingman, CFO , Huurre Group


"Ilkka toimi Tilgmann Group:ssa interim talousjohtajana n. vuoden ajan v. 2017-2018. Konserni oli tuolloin vahvassa muutosvaiheessa ja Ilkka oli talousjohtajana tukemassa tätä muutosta. Tuona aikana toteutettiin mm. fuusio, jossa 5 yritystä sulautui yhdeksi. Lisäksi Ilkka hoiti leasingin ja factoring:in käyttöönotot, kehitti tuotannon valmisvaraston laskentaa ja sen mallintamista ERP:hen, likviditeettiraportoinnin käyttöönottoa power BI:ssä, rahoituskovenanttien laskentaa ja ulkomaisten tytäryhtiöiden ohjeistamista ja seurantaa. Lisäksi hän vastasi ulkoistetun kirjanpidon tuomisesta takaisin yrityksen sisäiseksi toiminnoksi. Tässä yhteydessä hän toteutti itsenäisesti uuden pääkirjanpitäjän rekrytoinnin. Ilkka hoiti tehtävät kiitettävästi sovituissa aikatauluissa ja voin lämpimästi suositella häntä."

Magnus Höglund, toimitusjohtaja Tilgmann Oy